Skip to Content

Surová, 100% šťava z medvedieho cesnaku

Aj toto jaro sme nazbierali mladé jarné listy medvedieho cesnaku v Karpatských lesoch, mimo civilizácie, a pomocou tlakového odšťavovača vylisovali z nich čerstvú, 100% šťavu. Šťavu možno prevziať osobne v Bratislave alebo môžem poslať na dobierku. Je plnená v liekovkách 0,5 litera.

Podrobnosti o použití a liečivých účinkoch šťavy viď  ďalej dole. Šťava nie je ničím konzervovaná ale v chladničke pri 5 až 7°C! vydrží v pohode, v plnej sile celý rok.
Kontakt: viktor.kisan@gmail.com  mobil: 0903706674

Odporúča sa aspoň jeden mesiac v roku pravidelne, dva krát denne užívať jeho šťavu alebo tinktúru - ako kúru na regeneráciu ciev, posilnenie krvného obehu a posilnenie srdca a na úpravu  krvného tlaku. Zázračne pôsobí hlavne pri vysokom krvnom tlaku. Užívame po čajovej lyžičke rozriedenej vo vode alebo v čaji ráno a večer asi 10 min pred jedlom.
Hodí sa však výborne aj na dochucovanie šalátov, polievok a všade tam, kde zvykneme používať obyčajný cesnak.
Ako nám ukazuje medveď po prebudení zo zimného spánku, keď prvé čo hľadá podľa čuchu je práve táto bylinka, aby si prečistil žalúdok, črevá a krv. Takto aj my si s jeho pomocou môžeme prečistiť svoj organizmus, k tomu aj obličky, pľúca a priedušky a pomôže aj pri ženských chorobách a výtokoch. Treba len vydržať pravidelne užívať aspoň jeden mesiac.
Keďže optimalizuje cirkuláciu krvi v tele a mozgu, znižuje spomínaný vysoký tlak, podporuje pamäť, pôsobí pri nespavosti, účinkuje proti závratom, tlaku v hlave, úzkosti a skľúčenosti a hučaniu v ušiach. Zabraňuje kôrnateniu ciev a skleróze.
Naviac má antibakteriálny účinok, zvyšuje odolnosť buniek voči baktériám. podporuje hojenie rán, pomáha pri liečbe žalúdočných vredov, znižuje bolesť spôsobenú zápalom, dokonca sa ním liečia kožné vyrážky, povrchové vredy a lišaje.
Ako následok detoxikácie organizmu sa vytratí únava a nastúpi zase pocit zdravia.

Cena 15,- € / 500ml,  doprava na dobierku 5,50,- €,

pri sume nad 40,- € doprava zdarma.

Viktor                                                                                         20.4.2017